Goal Setting, Innovation, Leadership, Self Improvement, Success

Kontrollera din hälsa och rikedom – vad du ska göra

Media är världens rädsla av det värsta slaget. Rubrikerna är ofta vilseledande och utformade för att få fruktan att tvinga människor att läsa eller lyssna. Därmed ger media en publik för sina annonsörer. Du manipuleras av vad maktmäklarna vill att du ska tro. Vem är maktmäklarna?

De som uppnår status som maktmäklare är advokater, lobbyister, verkställande direktörer, politiker, sakkunniga m.fl. som har mycket inflytande, särskilt inom politik. De använder sitt inflytande för att rikta ekonomin, politiska beslut och manipulera människors uppfattning för deras vinst. Således skapar och samlar de mer rikedom och makt i form av att hjälpa samhället.

Det finns ingen källa till fattigdom eller dålig ekonomi. Du kan emellertid begränsa din naturliga födselsrätt för överflöd genom att köpa in rädsongens hype – “Himlen faller. Ekonomin är dålig. ‘ Om ekonomin är dålig, varför tjänar många “powermäklare” under en så kallad dålig ekonomi?

Det finns ingen sjukdomskälla, men du är förträngd från din naturliga födelserätt av välbefinnande helt enkelt genom att köpa till Western Medicine-hype – influensa och förkylning faller på människor varje september utan att misslyckas. Du kan förvänta dig att ha dessa sjukdomar efter åldern fyrtio, femtio, sextio, sjuttio och sedan är ditt liv dag till dag.

Nyligen frågade en av mina ålderskamrater mig: “Hur är din hälsa?” Utan att tveka svarade jag: “Perfekt, vilket är sant.” Majoriteten av mina åldersgrupper har följt de föreskrivna åldersrelaterade sjukdomarna, inklusive övervikt, fetma, högt blodtryck, hörselnedsättning, cancer, stroke, etc.

Enligt TV-personligheten, Dr Ozs hälsofrågeformulär, är min kroppshälsa 38 år. Jag undrar dock om den verkligen är yngre, eftersom min kroppshälsa jämförs med de 30-något-människor, vars hälsa har försämrats mer än min vid 68 års ålder.

I Esther Hicks bok, “Fråga och det ska ges,” skriver hon om hur det är att människor skapar liv genom attraktion. Du skapar din attraktionspunkt och med ditt fokus. Du kan berätta vad du skapar genom dina tankar och känslor. Om du tror att influensa och förkylning är ett inneboende faktum i livet som börjar i september, då är det vad du kommer att uppleva.

Louise Hay, ‘You Can Heal Your Body’, identifierar de mentala orsakerna till fysisk sjukdom och det metafysiska sättet att läka dem. Hay skriver: “Allt jag behöver veta är uppenbart för mig. Allt jag behöver kommer till mig. Det finns ingen ny kunskap. Allt är forntida och oändligt. ‘

Universella lagar har sanningen att det vi uppmärksammar och fokuserar på är det vi skapar. Var uppmärksam på och fokusera på det du vill uppstå i ditt liv. Fokusera dina tankar och handlingar på vad du vill istället för vad du inte vill ha.

Du kan skapa ett drömtillstånd med önskat resultat. Oavsett om en medveten dröm, en dagdröm eller en verklig sömndröm, låt din drömtillstånd vara vägledande för dig om din hälsa, rikedom och framtid.

Kom ihåg att det är ditt liv. Du behöver inte köpa in vad “maktmäklare” vill eller bli deras bonde. Du behöver inte köpa in vilka sjukdomar och sjukdomar som läkemedelsföretag och medicinska yrke vill att du ska uppleva för att främja deras ekonomi på din bekostnad och liv.

Du är skapad till Guds bild och likhet och du har val. Låt ditt val vara för ditt liv och ditt överflöd på dina villkor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *